Team

Bij Armaris hebben we een sterk team, ontdek hier wie het zijn

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.58

Arie den Breejen

Algemeen directeur

Mijn opa voer, mijn oudere broers varen en ik ben zelf ook op mijn vijftiende begonnen met varen. Op mijn twintigste hebben we ons eerste eigen binnenvaartschip gekocht, de ‘Armaris’: een samenvoeging van mijn naam en die van mijn vrouw Mariska. Ik heb vijftien jaar lang op dit schip gevaren. Toen mijn kinderen naar school moesten, heb ik besloten aan wal te gaan en heb ik Armaris Bevrachtingen opgericht.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring ken ik alle aspecten van de binnenvaart. Ik ben vertrouwd met alle havens en heb contacten door heel Europa. Het werk bevalt me goed. Het vereist veel communicatie, onderhandelingen en overleg. De binnenvaart is een prachtig vakgebied waarin geen dag hetzelfde is. Ik ben nog steeds gepassioneerd over mijn werk.

Neem contact op met Arie

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.50

Gerard van den Adel

Bevrachter

Ik ben opgegroeid binnen de wereld van de binnenvaart. Mijn ouders zijn actief op een binnenvaartschip, wat mij van jongs af aan al een sterke affiniteit met deze sector heeft gegeven. Mijn formele onderwijs begon op mijn zesde, terwijl ik tegelijkertijd naar een internaat ging. Daar heb ik elf jaar doorgebracht. Na mijn middelbare school ben ik gaan werken in het timmerbedrijf van mijn oom, waar ik een tweejarige opleiding tot meubelmaker heb gevolgd.

Na deze periode ben ik de wereld van bevrachting ingestapt. Ik heb zevenenhalf jaar ervaring opgedaan bij een conculega, voordat ik de overstap maakte naar Armaris Bevrachtingen. Dit betekende een nieuwe uitdaging binnen een branche die me altijd heeft aangetrokken sinds mijn jeugd. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken.

Neem contact op met Gerard

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.09

Ton Kuup

Bevrachter

Vanaf januari 2022 ben ik officieel bij Armaris begonnen. Als schipperskind geboren en vroeger zelf altijd gevaren te hebben zijn we aan wal gegaan toen onze oudste dochter naar school moest. Nu alweer meer dan 10 jaar actief in de scheepsbevrachting van voornamelijk bouw en grondstoffen.

Dat jezelf uit de schipperswereld komt is een groot voordeel en neem je elke dag weer mee in deze wereld.  Toen Arie en ik met elkaar in gesprek kwamen om de bouw en grondstoffen bij Armaris te gaan doen was het snel beklonken en zijn we de nieuwe uitdaging aangegaan. Dit kwam ook zeker omdat de omgeving me hier erg aanstaat omdat we een hecht en jong team zijn en de sfeer erg aangenaam is.

Neem contact op met Ton

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.28

Corné van Weelden

Bevrachter

Als een schipperszoon heb ik na het behalen van mijn VMBO-diploma gekozen voor een logistieke opleiding aan het STC. Destijds was er weinig vraag naar personeel op de bevrachtingskantoren. Onverwachts kreeg ik de kans om aan de slag te gaan in de containerbranche. Gedurende drie jaar heb ik met plezier gewerkt in deze bijzondere en dynamische wereld.

Echter, de aantrekkingskracht van de echte bevrachting bleef bestaan. Na enkele gesprekken met Armaris was het duidelijk dat dit mij aansprak. In september 2016 kon ik beginnen aan een nieuwe uitdaging, ver verwijderd van de containerbranche. De uitdaging is groot en elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Het onderhouden van contacten met klanten en schippers, het onderhandelen en communiceren blijft boeiend en verveelt nooit.

Neem contact op met Corné

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.18

Josbert Wemmenhove

Financieel directeur

Ik ben opgegroeid op het binnenvaartschip van mijn ouders en heb mijn vormende jaren doorgebracht op het schippersinternaat voordat ik aan wal kwam. Eenmaal aan wal groeide mijn interesse voor economie. Na het afronden van relevante opleidingen kreeg ik bij Armaris de kans om deze interesse in de praktijk te brengen. Mijn achtergrond in de binnenvaart, overgedragen door mijn ouders, verheldert mijn begrip van de sector aanzienlijk.

Bij Armaris Bevrachtingen richt ik me voornamelijk op de financiële aspecten van onze dienstverlening. Ik ben zeer tevreden met dit werk en sta klaar om u verder te helpen.

Neem contact op met Josbert

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.43

Kim Stout

Bevrachter | Administratie

Als geboren schippersdochter heb ik altijd een grote interesse gehad in de scheepvaart. Toen mijn (oom) Arie tien jaar geleden Armaris Bevrachtingen oprichtte, begon ik daar met werken en leren. Ik werkte op zijn kantoor en leerde de kneepjes van het vak. Na ruim drie jaar besloot ik van baan te wisselen om meer ervaring op te doen in de binnenvaartsector.

In de daaropvolgende jaren heb ik bij verschillende kantoren gewerkt en veel geleerd over diverse aspecten van de scheepvaart. Ondanks mijn andere werkzaamheden hield ik altijd in mijn achterhoofd dat ik graag terug wilde keren naar Armaris. Begin 2023 kreeg ik die kans en ben ik opnieuw bij Armaris Bevrachtingen gestart. Hier werk ik nog steeds met veel plezier.

Binnen Armaris Bevrachtingen werk ik samen met Ton aan de indeling en verkoop van bouw- en grondstoffen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor een deel van de administratie.

Neem contact op met Kim

Scherm­afbeelding 2024-07-02 om 09.39.35

Petra Vonk

Bevrachter | Administratie

Als klein meisje was ik al vaak op het water te vinden. Ik groeide op aan de wal met mijn moeder en mijn zussen terwijl mijn vader doordeweeks aan het varen was. In de vakanties ging ik graag mee varen bij familie aan boord.

Na enkele jaren aan de wal te hebben gewerkt werd ik een schippersvrouw en heb ik een aantal jaren enorm genoten van dit leven. Nu ik weer aan de wal ben vind ik het erg leuk om mijn affiniteit met de binnenvaart te behouden door het werk wat ik bij Armaris mag doen.

Samen met Kim ben ik verantwoordelijk voor de administratie en geef ik ondersteuning bij de indeling en bevrachting van de bouw- en grondstoffen.

Neem contact op met Petra

Heeft u vragen of wilt u samenwerken?

Armaris Bevrachtingen staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op.