Bevrachting

Bevrachting is een goedkoop en duurzaam alternatief voor transport over de weg

Ladinggerichte Oplossingen: Voor Elke Vraag het Juiste Antwoord

Bevrachting wordt erkend als een kostenefficiënt en duurzaam alternatief voor wegtransport. Echter, bij binnenvaart is een nauwgezette planning van essentieel belang voor een onberispelijke logistieke afhandeling. Daarnaast is het van cruciaal belang dat uw goederen in uitstekende staat arriveren, aangezien de integriteit van uw merknaam in het geding is vanwege de gesloten overeenkomst.

bevrachting

Bevrachting of transportovername

Bij bevrachting houdt u het logistieke proces volledig zelf in de hand. U betaalt dan provisie voor het gebruik van een binnenvaartschip. U kunt echter ook kiezen voor transportovername. Dan neemt Armaris de volledige verantwoordelijkheid voor de lading van u over. Als u wilt ook voor het voor- en natransport. U hebt er geen omkijken meer naar.

Heldere afspraken

Armaris Bevrachtingen is betrokken en neemt haar verantwoordelijkheid. We maken heldere afspraken en komen die na. Voor iedere opdrachtgever zoeken we de beste oplossing. Wat uw lading ook is, Armaris Bevrachtingen biedt een passend schip, een uitstekende service en prima prijs-kwaliteitverhouding.

Teamleden voor bevrachting

Heeft u vragen of wilt u samenwerken?

Armaris Bevrachtingen staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op.